Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγχαρητήριο μήνυμα για διάκριση μαθητών του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης συγχαίρουμε θερμά τους/τις μαθητές/τριες του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» για τη διάκρισή τους στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό ΜΔ-ΜΛΥΣ-Μαθητικής Λογικής και Υπολογιστικής Σκέψης “Alan Turing” 2022-2023, όπου η ομάδα 01 AlgeBros με τους μαθητές Πελεκάνη Άρη, Στραπάτσα Γιάννο και Τζιαμούρτα Ζήση κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας για την οποία και έλαβε έπαινο.

Τα θέματα βασίζονταν σε αυθεντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, αλλά και επιστήμονες των Μαθηματικών και της Πληροφορικής. Οι ομάδες μαθητών/τριών έδωσαν απαντήσεις σε δέκα (10) σύντομα προβλήματα ή ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών στο Quizizz, που απαιτούσαν την εφαρμογή μαθηματικής λογικής και υπολογιστικής σκέψης.

Συγχαίρουμε επίσης τις συντονίστριες καθηγήτριες του 4ου ΓΕΛ «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» κ.κ. Μπασμπανέλου Ελένη κλάδου ΠΕ85 και Σούλα Νικολέττα κλάδου ΠΕ86 για την καθοδήγηση των μαθητών/τριών στο Διαγωνισμό και τη στήριξή τους τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε ηθικό επίπεδο και ευχόμαστε στους μαθητές/τριες η επιτυχία αυτή να είναι η απαρχή πολλών διακρίσεων στην μαθητική τους ζωή.

Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή