Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγχαρητήριο μήνυμα για διάκριση του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ

Ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρος Γ. Καπανιάρης και το προσωπικό της Διεύθυνσης συγχαίρουμε θερμά τους/τις μαθητές/τριες του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» για τη διάκρισή τους στον Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό «Κύπρος, Ελλάδα ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες» , όπου απέσπασαν το 1ο Βραβείο στην κατηγορία Ταινίες τεκμηρίωσης- Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης – Λύκεια.

Η ταινία με τίτλο: Κύπρος: μια αφήγηση, μια ιστορία είναι μια παραγωγή του Ομίλου Προφορικής Ιστορίας και του Ομίλου Κινηματογράφου και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας του 4ου Πειραματικού ΓΕΛ Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» και του 1ου Λυκείου Εθνάρχου Μακαρίου Πάφου που συμμετέχουν στο Δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Χρυσοπράσινο Φύλλο».

Συγχαίρουμε επίσης τις συντονίστριες των ομίλων κ.κ. Αποστόλου Μαριάννα και Βάγγου Ευφροσύνη και τις εκπαιδευτικούς Μπαλαμώτη Ελένη και Τσιάκα Ζωή, καθώς και όλους τους/τις καθηγητές/τριες του σχολείου, για την υποστήριξη και την καθοδήγηση στην προσπάθεια των μαθητών/τριών και ευχόμαστε και άλλες διακρίσεις, πρόοδο, μόρφωση και δημιουργικότητα.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ Δρ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΠΑΝΙΑΡΗΣ ΠΕ86 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή