ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ

Με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Πύλης ψηφίστηκε ομόφωνα, από όλες τις πτέρυγες του Δημοτικού Συμβουλίου, η αρνητική θέση του Δήμου στην κάθε μορφής εγκατάσταση ανεμογεννητριών και στην λειτουργία αιολικών πάρκων στην περιοχή μας.

Η καταψήφιση από το Δήμο Πύλης των σχεδίων για εγκατάσταση αιολικών εργοστασίων στις βουνοκορυφές του Ασπροποτάμου έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενη παρόμοια απόφαση του ΔΣ. Δήμου Μετεώρων και έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπίπτει χρονικά με την τοποθέτηση στη θέση του υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος του συντοπίτη μας βουλευτή Τρικάλων κ. Σκρέκα. Η ομοφωνία αυτή αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι κάθε σχέδιο καταστροφής και μετατροπής του Ασπροποτάμου σε βιομηχανικό τοπίο θα έχει απέναντί του σύσσωμη την τοπική κοινωνία.

Συγχαίρουμε τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης που αφουγκράστηκαν την ανησυχία και την αγωνία των πολιτών για ενδεχόμενη εγκατάσταση αιολικών εργοστασίων στα ορεινά του νομού μας και τοποθετήθηκαν ξεκάθαρα ενάντια στην καταστροφή του τόπου μας. Ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την προστασία της περιοχής του Ασπροποτάμου.

Συγχαρητήρια!

ΔΙΚΤΥΟ ΦΟΡΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή