Συγχαρητήριο μήνυμα της Διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων για διάκριση μαθητή

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Ηλία Ζαϊράκη, μαθητή της Γ΄ Λυκείου του 3ου ΓΕΛ Τρικάλων, για την διάκρισή του στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Πάλης που διεξάγεται στην Ξάνθη, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο. Η επιτυχία αυτή αποτελεί συνέχεια και άλλων διακρίσεων σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα ο πρωταθλητισμός απαιτεί, θυσίες, κόπο, στερήσεις και προσήλωση στον στόχο. Όλα αυτά αποτελούν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που από μόνα τους και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, είναι αξιέπαινα για κάθε αθλητή, πολύ δε περισσότερο, όταν χρειάζεται να συνδυάσει πρωταθλητισμό και σχολείο.

Η διάκριση αυτή αποτελεί κοινό κτήμα για τον αθλητισμό της  χώρας μας, καθώς μας έκανε όλους να νιώσουμε υπερηφάνεια και συγκίνηση. Η εκπαιδευτική κοινότητα στέκεται αρωγός σε κάθε τέτοια προσπάθεια  προβάλλοντας και υποστηρίζοντας τα οφέλη του αθλητισμού. Από καρδιάς εύχομαι να συνεχίσει τη λαμπρή του πορεία, και με άλλες διακρίσεις και πάντα να πραγματοποιεί με επιμονή και υπομονή τους στόχους του.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στο άμεσο περιβάλλον του παιδιού, γονείς προπονητές, καθηγητές και φίλοι, οι οποίοι υπήρξαν υποστηρικτικοί ο καθένας με το δικό του τρόπο. Το γεγονός άλλωστε ότι ο πατέρας του, κ. Ζαϊράκης Δημήτριος, Δ/ντης του Γυμνασίου Οιχαλίας Τρικάλων ανήκει στην εκπαιδευτική  μας οικογένεια μας κάνει ακόμα περισσότερο υπερήφανους.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου ©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή