Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγχαρητήριο μήνυμα του 4ου Πειραματικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης»

Αγαπητοί/ές μαθητές/τριες,

η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια το 2023 μας γέμισε περηφάνεια και χαρά για την επιτυχία σας αφού με υπομονή και επιμονή είδατε τους κόπους σας να ανταμείβονται και τους στόχους σας να πραγματοποιούνται. Ευχόμαστε καλές σπουδές, καλή σταδιοδρομία, και η πορεία σας να διακρίνεται από ήθος, αξίες, επιδίωξη της αριστείας, διαρκή αυτοβελτίωση και διάθεση για κοινωνική προσφορά στοχεύοντας σ’ έναν καλύτερο κόσμο. Άλλωστε το μέλλον σας ανήκει.

Για όσους-ες δεν ήρθε η πολυπόθητη επιτυχία σε κάποιο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι η ζωή είναι μπροστά σας και θα έχετε και άλλες ευκαιρίες για να εκπληρώσετε τους στόχους τους και τα όνειρά σας, αρκεί να έχετε πίστη στον εαυτό σας και να δουλεύετε σκληρά.

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς σας για την πολύπλευρη στήριξή τους στον δύσκολο αγώνα σας αλλά και την άριστη συνεργασία και επικοινωνία που είχαν στα λυκειακά χρόνια με τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στις προσπάθειές σας.

Ο διευθυντής
Ευθύμιος Κουφογιάννης
Ο Σύλλογος Διδασκόντων Εκπαιδευτικών

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή