Συγκέντρωση τροφίμων από το Δίκτυο Νέων Λάρισας για τους σεισμόπληκτους

Με επιτυχία υλοποιήσαμε μια ξεχωριστή δράση, τη συλλογή τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης, για τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας στα χωριά του Τυρνάβου και της Ελασσόνας • μια εντελώς ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη κίνηση νέων.

Σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια ευχαριστούμε που ήταν παρόντες η Υπεύθυνη Οργανωτικού Σχεδιασμού κα. Άρτεμις Δρόσου, η Τομεάρχης Προστασίας των ΑΜΕΑ και Κοινωνικών Ανισοτήτων κα. Δήμητρα Τσιάρα και η Αναπληρώτρια Τομεάρχης κα. Φανή Σουρτούκη, ο Τομεάρχης Εργασίας και Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φάνης Αρβανίτης και ο Υπεύθυνος Ανθρωπίνων Πόρων και Ασφαλείας κ. Τίμος Λόλας.

Παρόλο που η παρουσία περισσότερων εθελοντών και μελών του Δικτύου δυστυχώς δεν κατέστη δυνατή λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του COVID 19, ευχαριστούμε όλους – παρόντες και μη- όσους στήριξαν την προσπάθειά μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμη τους πολίτες της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής που ανταποκρίθηκαν επιτυχώς στο κάλεσμά μας, καθώς και το ταξιδιωτικό πρακτορείο L.A. travel και προσωπικά τον υπεύθυνο κ. Γιάννη Μπατζιόλα για την ευγενική παραχώρηση ενός οχήματος μίνι βαν, όπως και τον οδηγό αυτού κ. Αποστόλη Καψάλη για την μεταφορά των τροφίμων απευθείας στους πληγέντες. Ακολουθούν πολλές και ακόμα μεγαλύτερες δράσεις!©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή