Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκέντρωση βοήθειας για τους σεισμοπαθείς από την Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων (Μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή της στους λαού της Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τους καταστροφικούς σεισμούς με τραγικό απολογισμό χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη μας στην Επιτροπή Ειρήνης Τουρκίας και στο Συριακό Συμβούλιο Ειρήνης.

Από την πρώτη στιγμή ένα κύμα αγωνιστικής αλληλεγγύης αγκαλιάζει αυτές τις μέρες τους λαούς της Ελλάδας, της Τουρκίας και της Συρίας με τα ταξικά συνδικάτα και τους μαζικούς φορείς της χώρας μας να εκφράζουν τα γνήσια αισθήματα συμπαράστασης που νιώθουν οι εργαζόμενοι, προσφέροντας από το υστέρημα τους όσα μπορούν να ανακουφίσουν έστω και στο ελάχιστο τους δοκιμαζόμενους σεισμόπληκτους. Μια προσπάθεια που βρήκε απέναντι το ίδιο το ελληνικό κράτος και την κυβέρνηση, η οποία συνεχίζει να στηρίζει το απαράδεκτο ευρωατλαντικό εμπάργκο στη Συρία, βάζοντας έτσι εμπόδια και στην έκφραση της αλληλεγγύης στον λαό της.

Είναι ανάγκη να δυναμώσει και να εκφραστεί άμεσα και έμπρακτα η διεθνιστική αλληλεγγύη του λαού. Η ΕΕΔΥΕ, οι αγωνιστές του αντιπολεμικού – αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στηρίζουμε και συμμετέχουμε στην πρωτοβουλία συλλογής υλικής βοήθειας για τους πληγέντες που οργανώνουν τα ταξικά εργατικά σωματεία στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων από 13-17 Φλεβάρη και ώρες 10.30 π.μ. – 1.00 μ.μ. το πρωί και 5.00-8.00 το απόγευμα.

Τα υλικά που συγκεντρώνονται είναι κυρίως τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, οροί, γάζες, επιδέσμους, είδη ατομικής υγιεινής.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή