Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκινεί η μάνα των αδικοχαμένων κοριτσιών από το Καστράκι (βίντεο)

Η μητέρα μίας από τις τρεις κοπέλες με καταγωγή από την Καλαμπάκα που αγνοούνταν για ώρες μέχρι που τελικά οι σοροί τους ταυτοποιήθηκαν μίλησε στο Πρωινό για την τραγωδία στα Τέμπη. Ο πόνος είναι ανείπωτος και η γυναίκα με το ζόρι απαντούσε στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου…

 

Η κα Μάρθα είπε συγκεκριμένα: «Δεν έχει γίνει ταυτοποίηση των κοριτσιών. Πήγαιναν όλες μαζί πίσω στη Θεσσαλονίκη για τις σπουδές τους. Ήταν πάρα πολύ δεμένες, δύο δίδυμες και η ξαδελφούλα τους… Εμείς ενημερωθήκαμε από τα sites. Η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να πάμε στο σημείο της τραγωδίας. Φύγαμε όλοι, νύχτα, πήγαμε εκεί αλλά δεν μας άφηναν, τίποτα. Ούτε να περάσουμε, τίποτα. Είχαν κλείσει την κυκλοφορία.

Τελευταία φορά που μίλησα με το παιδί μου ήταν στις 23.30 με μηνύματα. Μου έγραψε ότι στις 00.30 θα έφτανε Θεσσαλονίκη».

Δείτε το βίντεο

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση των συγγενών των θυμάτων από το Καστράκι

Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει την εκπροσώπηση των διδύμων κοριτσιών και της ξαδέλφης τους, που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα Τέμπη.

Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει ότι θα κινηθεί νομικά τόσο κατά του σταθμάρχη, όσο κατά των διοικητικών στελεχών της της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train, όσο και των τυχόν πολιτικών, οι οποίοι είτε με άμεσο δόλο, είτε με ενδεχόμενο δόλο, είτε με εγκληματική αμέλεια συνετέλεσαν στο να χαθούν αυτές οι δεκάδες ανθρώπινες ζωές και να τραυματιστούν ακόμη περισσότερες, ορισμένες εκ των οποίων με ακρωτηριασμό.

Η ανακοίνωση
«Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας, ανέλαβε την υποστήριξη της κατηγορίας στο τραγικό δυστύχημα της συγκρούσεως των δύο τρένων στον Ευαγγελισμό του νομού Λαρίσης.

Τον επικεφαλής του γραφείου μας, κο Αλέξη Κούγια, και την συνεργάτιδά του κα Χριστίνα Μητρονάτσιου επέλεξαν οι τραγικοί γονείς, τα αδέλφια και οι παππούδες των δύο διδύμων κοριτσιών και της πρώτης εξαδέλφης τους, οι οποίοι, όπως σήμερα ενημερωθήκαμε, εξαϋλώθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των δύο τρένων.

Η εντολή, την οποίαν λάβαμε, είναι εκτός του σταθμάρχη του σιδηροδρομικού σταθμού Λαρίσης, να μηνύσουμε και να ενάγουμε τόσο διοικητικά στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της Hellenic Train, όσο και τους τυχόν πολιτικούς, οι οποίοι είτε με άμεσο δόλο, είτε με ενδεχόμενο δόλο, είτε με εγκληματική αμέλεια συνετέλεσαν στο να χαθούν αυτές οι δεκάδες ανθρώπινες ζωές και να τραυματιστούν ακόμη περισσότερες, ορισμένες εκ των οποίων με ακρωτηριασμό.

Το δικηγορικό μας γραφείο έχει δεχθεί προσκλήσεις να αναλάβει τη νόμιμη εκπροσώπηση και πολλών άλλων συγγενών άλλων θυμάτων, με χαρακτηριστικές περιπτώσεις θυμάτων από την Κρήτη, αλλά ακόμη επισήμως δεν έχουμε λάβει τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις.»

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή