Συγκινητική και εξαιρετικά μεγάλη η βοήθεια των τρικαλινών σε Συρία – Τουρκία

Μέχρι και αγορές καινούργιων προϊόντων έκαναν τρικαλινοί για να προσφέρουν στους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και τη Συρίας. Το διαπίστωσε το προσωπικό των κοινωνικών δομών του Δήμου Τρικκαίων που επί 6 ημέρες εργάστηκαν συγκεντρώνοντας, τακτοποιώντας και μεταφέροντας όλο το υλικό που προσφέρθηκε.

Η απίστευτα μεγάλη προσφορά και βοήθεια των τρικαλινών συγκεντρώθηκε μετά το σχετικό κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων και την προτροπή της ΚΕΔΕ, καταλαμβάνοντας ολόκληρο το ισόγειο του Κέντρου Κοινότητας.

Από την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου οι πολίτες των Τρικάλων προσέφεραν κουβέρτες, μπουφάν, φαρμακευτικό υλικό για κάθε έναν και μία που τα έχει ανάγκη. Ηταν τέτοια η προσφορά, που η δομή λειτούργησε και το Σαββατοκύριακο, ενώ η προσέλευση τρικαλινών συνεχιζόταν μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2023, παρ’ ότι το φορτηγό έπρεπε να αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας.

Και όχι μόνο αυτό: το ένα φορτηγό σύντομα έγιναν δύο, αμέσως τρία και εξετάζεται το ενδεχόμενο να δρομολογηθεί και τέταρτο.

«Είναι συγκινητική η προσφορά των τρικαλινών για μια ακόμη φορά, είναι μοναδική η φροντίδα και η βοήθεια που οι συμπολίτες επιθυμούν να στείλουν στους σεισμοπαθείς», τόνισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Νίκος Σακκάς, επισημαίνοντας ότι μεταφέρει από καρδιάς, το μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους και όλες που συνέβαλαν, ώστε «να ελαφρυνθούν όσο γίνεται οι δύσκολες στιγμές των σεισμοπαθών».©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή