Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκλονίζει η περιγραφή Βολιώτισσας- «Την είδα να τρέχει κλαίγοντας κι εκείνος να την ακολουθεί…»

Ένα περιστατικό που έζησε χθες το βράδυ στον Βόλο περιγράφει μια γυναίκα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το magnesianews.gr

Όπως γράφει «Είμαι τρομερά ταραγμένη!! Γυρνώντας από βραδινή έξοδο στο Καπακλί είδα να τρέχει κλαίγοντας ένα κορίτσι γύρω στα 20. Κάνω αναστροφή γιατί βλέπω έναν νεαρό να την ακολουθάει.

Επειδή φοβήθηκα και εγώ, άρχισα να κορνάρω. Την προλαβαίνω. Κατεβάζω το παράθυρο και της φωνάζω από μακριά : Να πάρω την αστυνομία ποιος σε πείραξε; Η κοπέλα κάθεται στο πεζοδρόμιο και μου λέει όχι είμαι καλά, δεν θέλω βοήθεια, πηγαίνετε σπίτι σας, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κτλ. Ο νεαρός διστακτικός την πλησίασε, ξαναφωνάζω να πάρω την αστυνομία θες βοήθεια; Μου απαντάει: Όχι, μάλλον είμαι λίγο υπερβολική, είναι το αγόρι μου και μαλώσαμε. Λέω κορίτσι μου πήγαινε σπίτι σου είναι αργά, γύρισα και εφυγα φωνάζοντας να μην μαλώνετε!

1) Είναι δυνατόν 20χρονων κορίτσι που ακούει τόσα να γίνονται κάθε μέρα να λέει: Είμαι λίγο υπερβολική;;;; Να ρίχνει την ευθύνη στην ίδια!! Αν δηλαδή την χτυπήσει, θα πει ότι φταίει αυτή που ο άλλος την χτύπησε;

2) Ίσως τελικά οι μεγαλύτεροι να είμαστε πιο προσεκτικοί στους δρόμους μπας και προστατεύσουμε κάποιο παιδί.

Γιατί αυτό το κορίτσι στο μέλλον μπορεί να είναι η δική μου κόρη ή η δική σου, που θα είναι φοιτήτρια σε κάποια ξένη πόλη ή που θα βγήκε έξω με το αγόρι της και η έξοδος τους να κατέληξε σε ξύλο.

ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΕΙΣΑΙ. ΠΑΡΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΒΡΕΣ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ!!

Ελπίζω όλα τα κορίτσια σήμερα να γύριζαν υγιή σπίτι τους γιατί πραγματικά αν έπαθε τελικά κάτι αυτό το κορίτσι θα τοχω τύψεις που δεν πήρα την αστυνομία. Ας γίνουμε εμείς οι μαμάδες ασπίδες για τα παιδιά μας!! Για τα παιδιά όλου του κόσμου!!».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή