Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα σε Λάρισα και Βόλο

Σωρεία συλλήψεων για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα χθες, σε Λάρισα και Βόλο, ενώ εξιχνιάστηκε και μία περίπτωση κλοπής στην περιοχή της Λάρισας.

Συγκεκριμένα:

• Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας 15χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και ένα ποδήλατο, το οποίο ,όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει ο 15χρονος 7 με 8 Σεπτεμβρίου 2019, έξω από την οικία 39χρονου.

• Συνελήφθη, χθες το πρωί στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, ένας 39χρονος, διότι σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα φιαλίδιο με μεθαδόνη, βάρους 24,5 γραμμαρίων, 19 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και τέσσερα φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.

• Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, ένας 49χρονος, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει 30 ναρκωτικά δισκία, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, τα οποία κατασχέθηκαν.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή