Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συλλήψεις στα Τρίκαλα μετά από καταδίωξη

Συνελήφθησαν τρεις Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων

Συνελήφθησαν χθες (10-05-2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, τρεις ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής, της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, οι δύο από τους συλληφθέντες, μαζί με ακόμη τρεις συνεργούς τους που αναζητούνται, μετέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες χθες σε λατομείο της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων, με σκοπό την αφαίρεση αντικειμένων.

Επιπλέον, ένας από τους δύο συλληφθέντες, κινούμενος με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο δε σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, διενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς και προσπάθησε να διαφύγει, συνελήφθη όμως λίγη ώρα αργότερα.

Σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν σε οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τεμάχια καλωδίου χαλκού, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί από το ανωτέρω λατομείο την (19-01-2020), καθώς και έπιπλα και διάφορα εργαλεία, τα οποία είχαν αφαιρεθεί από επιπλοποιείο στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων κατά το χρονικό διάστημα από (14/21-03-2020).

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα, ως μέσα τέλεσης των αδικημάτων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή