Συλλήψεις στο Βόλο για κλοπή σε Ιερό Ναό

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μαγνησίας

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού περίπτωση κλοπής από Ιερό Ναό που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή του νομού Μαγνησίας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ατόμων για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, κατά το χρονικό διάστημα από 17-09-2020 έως 19-09-2020, ο ένας από τους δράστες διέρρηξε Ιερό Ναό και αφού εισήλθε στο εσωτερικό αυτού, αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα (ιερό ευαγγέλιο, ιερά σκεύη,τάματα κ.ά.).

Στη συνέχεια, ο δράστης μεσημβρινές ώρες της 19-09-2020 παρέδωσε τα προαναφερόμενα αντικείμενα στους άλλους δύο δράστες,με σκοπό την περαιτέρω διάθεσή τους.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενακατασχέθηκαν και θα αποδοθούν. 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή