Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύλληψη Χρήστου Παππά: Στις φυλακές Δομοκού από σήμερα

Συνελήφθη χθες το βράδυ ο Χρήστος Παππάς, δεύτερος στη σειρά από τα ανώτατα στελέχη της Χρυσής Αυγής, μετά τον αρχηγό της Νίκο Μιχαλολιάκο, σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου που βρισκόταν φιλοξενούμενος από μια γυναίκα ουκρανικής καταγωγής, την Ιρίνα Κρουτσενίτσκα, πολιτογραφημένη πλέον Ελληνίδα.

Από τη ΓΑΔΑ που κρατείτο έφτασε, συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, στις 12 περίπου το μεσημέρι, στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο, όπου παρέμεινε για λίγο και από εκεί, οδηγήθηκε στις φυλακές Δομοκού.

Να σημειωθεί εδώ, ότι ο Χρήστος Παππάς ήταν φυγόποινος για υποθέσεις της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και αναζητούνταν επί οκτώ μήνες.

Ο δικηγόρος που τον εκπροσωπεί, Περικλής Σταυριανάκης, δήλωσε: «Συνελήφθη χτες βράδυ με συντονισμένη ενέργεια ο Χρήστος Παππάς, κρατήθηκε στην αντιτρομοκρατική και προσήχθη στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί η απόφαση. Ο εισαγγελέας διέταξε τη φυλάκιση στο κ.κ. Δομοκού, θα πάει στο συγκεκριμένο κατάστημα. Ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Ήθελε να παραδοθεί, μου είχε στείλει μαθαίνω ένα γράμμα αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα, ακόμη δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα».

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή