Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύλληψη γνωστού επιχειρηματία για επαγγελματική διάρρηξη θυρίδων

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για τον 58χρονο επιχειρηματία και θεατρικό παραγωγό Βασίλη Γκούρούση ύστερα από αβλεψία του κατά την διάρκεια της παράνομης πράξης του.

Ο Γκουρούσης άφησε DNA του σε μία από τις θυρίδες που «άνοιξαν» με διαρρηκτικά εργαλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός επιχειρηματίας διατηρούσε θυρίδα ακριβώς δίπλα από τις θυρίδες που παραβιάστηκαν.

Έτσι, έμπαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας και είχε το χρόνο να «χαρτογραφήσει» το χώρο και να επιλέξει το στόχο του.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα δεν ξέρουν ακόμα το πότε ακριβώς διέρρηξε τις θυρίδες, ωστόσο, είχαν προσδιορίσει χρονικά την κλοπή στους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο.

Τον είδαν από τις κάμερες ασφαλείας να εισέρχεται στο χώρο όπου βρίσκονται οι θυρίδες (στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπάρχουν κάμερες – κάμερες υπάρχουν εξωτερικά) το επίμαχο χρονικό διάστημα.

Αυτό σε συνδυασμό με το παρελθόν του (είχε κατηγορηθεί για απάτες) έβαλε στο μικροσκόπιο τον 58χρονο επιχειρηματία.

Το επόμενο βήμα ήταν η εύρεση ενός «ορφανού» DNA σε μία από τις θυρίδες που παραβιάστηκαν. Η ΕΛ.ΑΣ. δεν διέθετε γενετικό υλικό του υπόπτου, ο οποίος κλήθηκε να δώσει στις Αρχές DNA. Ακολούθησε η ταυτοποίησή του και η έκδοση εντάλματος σύλληψης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή