Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύλληψη Καρδιτσιώτισσας για απάτες μέσω υπολογιστή

Από την παράνομη δράση της κατάφερε να αποκομίσει, μεταξύ άλλων, το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ, καθώς και διάφορες τραπεζικές κάρτες με τις οποίες πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές για αγορά προϊόντων, ύψους 710,82 ευρώ

Συνελήφθη χθες το πρωί στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Καρδίτσας, μία Καρδιτσιώτισσα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της απάτης μέσω υπολογιστή.

Ειδικότερα, η δράστιδα χθες το πρωί σε χώρο Ιερού Ναού, αφαίρεσε από γυναίκα την τσάντα της, όμως έγινε αντιληπτή και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Επιπλέον, από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας προέκυψε ότι η δράστιδα, κατά το χρονικό διάστημα από 02-02-2021 έως 08-03-2021 εντός καταστημάτων της πόλης, αφαίρεσε από τέσσερις Καρδιτσίωτες, τα πορτοφόλια τους που περιείχαν συνολικά διάφορα προσωπικά τους έγγραφα, το χρηματικό ποσό των 920 ευρώ και 8 τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες στη συνέχεια πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές για αγορά προϊόντων, συνολικής αξίας 710,82 ευρώ.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή