ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Σύλληψη στα Τρίκαλα για μουσική πέρα από το επιτρεπόμενο όριο

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στα Τρίκαλα άνδρας που λειτουργούσε καφέ–μπαρ με μουσική σε ένταση πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

23 Feb 2026

Συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής (22-02-2026) στα Τρίκαλα ημεδαπός άνδρας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, για παράβαση της νομοθεσίας περί κοινής ησυχίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς λειτουργούσε ως νόμιμος εκπρόσωπος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφέ–μπαρ) και είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική σε ένταση πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Η μουσική ακουγόταν σε υψηλή ένταση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων και καθ’ υπέρβαση των όρων της άδειας παράτασης ωραρίου μουσικής που είχε χορηγηθεί στο κατάστημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για την προβλεπόμενη παράβαση.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..