Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συλλογική Κουζίνα Φαρκαδόνας: Ο λαός τελικά σώζει και πάλι τον λαό (φωτό)

Καθημερινά όλο και περισσότερες μερίδες φαγητού, όλο και περισσότερες ανάγκες

Μπορεί ο κόσμος να άρχισε να κινείται σε ένα γιορτινό ντελίριο, μόλις δύο μήνες πριν όμως υπήρξε μια καταστροφή που άφησε χωρίς σπίτια συμπολίτες μας, χωρίς επιχειρήσεις επιχειρηματίες, χωρίς χωράφια αγρότες, μαθητές χωρίς σχολεία…

Όλα αυτά δεν είναι τόσο μακριά για να στρέψουμε το βλέμμα αλλά όχι και τόσο κοντά για να δικαιολογήσουμε την απουσία παρεμβάσεων και μέτρων στήριξης.

Έπρεπε ήδη να υπάρχει το δίκτυο εκείνο της πολιτείας που θα έβαζε μπροστά τις μηχανές ενίσχυσης και αποκατάστασης, αλλά και την καθημερινή αρωγή στον κόσμο που αυτή τη στιγμή έχει ανάγκη ακόμη και από ένα πιάτο ζεστό φαΐ.

Κάπως έτσι, εκεί που η πολιτεία «αναζητείται», ο λαός έρχεται να απλώσει και πάλι δίχτυ προστασίας. Όπως στη Συλλογική Κουζίνα Φαρκαδόνας. Εδώ και αρκετές ημέρες, καθημερινά στήνονται καζάνια από τα οποία λαμβάνουν μερίδες φαγητού εκατοντάδες συμπολίτες μας πλημμυροπαθείς.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζει το Trikalanews.gr, δεν δείχνουν μόνο το μεγαλείο της προσφοράς, αλλά και το τρομακτικό μέγεθος της ανάγκης.

Την ίδια ώρα, οι αρχές δεν βλέπουν άραγε το πρόβλημα;

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή