Σύλλογος Εκπαιδευτικών Τρικάλων: Όλοι στο συλλαλητήριο της Τετάρτης

Αγωνιζόμαστε για Δημόσια Παιδεία – Υγεία!

Ενάντια στην κυβερνητική πολιτική του αυταρχισμού και της καταστολής! Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 6.00μμ στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου

Κλείνει αυτές τις μέρες ένας χρόνος από το ξεκίνημα της πανδημίας και ο εργαζόμενος λαός παλεύει για την προστασία της υγείας και της ζωής του, μετρώντας τις πληγές του σε ζωές συνανθρώπων μας, στους χώρους εργασίας, στα εισοδήματα, που είναι αποτέλεσμα της καταστροφικής πολιτικής της κυβέρνησης στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην εργασία, στα κοινωνικά αγαθά και συνολικά στη ζωή μας.

Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία. Η κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα δεν έπραξε το παραμικρό ώστε να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις πραγματικές ανάγκες της πανδημίας.

Την ίδια ακριβώς πολιτική εφάρμοσε και στα Δημόσια Σχολεία.

Κανένα μέτρο για να λειτουργήσουν τα σχολεία με όρους υγειονομικής ασφάλειας. Αντί για την μείωση του αριθμού μαθητών ανά τμήμα, της εφαρμογής μέτρων προστασίας για την μείωση της διασποράς του ιού, την πρόσληψη επιπλέον εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία, την κάλυψη όλων των αναγκών σε μέσα υγιεινής και καθαριότητας, την πραγματοποίηση δωρεάν rapid τεστ για μαθητές και δασκάλους στους χώρους των σχολείων, η κυβέρνηση επέλεξε την πολιτική του παρατεταμένου lockdown.

Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση αντιμετωπίζει εχθρικά το λαό, τους εργαζόμενους και τα δημοκρατικά δικαιώματα. Επιδίδεται σε ένα ρεσιτάλ αστυνομοκρατίας και αυταρχισμού, ενάντια στις διαδηλώσεις των εργαζομένων,©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή