Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής: Έκκληση για βοήθεια για τον Λάμπρο Κωστούλα

Η είδηση του τροχαίου είναι κάτι που κόβει την ανάσα όλων. Κανείς δε θέλει να ακούσει κακή είδηση για κάποιον οικείο, φίλο του ή γνωστό. Η είδηση του σοβαρού τροχαίου που είχε ο Λάμπρος Κωστούλας πριν μερικές βδομάδες μας συγκλόνισε όλους.

Ο συμπατριώτης μας Λάμπρος Κωστούλας, φίλος, πατέρας μιας μικρής κορούλας χρειάζεται την βοήθεια όλων μας για να καταφέρει να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα.

Συμπατριώτισες/Συμπατριώτες Μέλη και Φίλοι του συλλόγου, το Δ.Σ του συλλόγου σας καλεί σε συστράτευση, και συγκέντρωση χρημάτων τα οποία σύμφωνα με την αδερφή του Λάμπρο τη Μάγδα εκ μέρους της οικογένειας μας καλεί να τα καταθέσουμε στον Αριθμό Λογαριασμού Τράπεζας Πειραιώς: GR 3101714300006430148950489 – Ο λογαριασμός είναι στο όνομα των γονιών του Λάμπρου (Κωστούλα Αικατερίνη και Κωστούλας Γεώργιος).

Τα έξοδα για την μεταφορά του κέντρο είναι πάρα πολλά και θα πρέπει όσοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπόμας μέχρι να τα καταφέρει και να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Ο Σύλλογος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συγκέντρωση χρημάτων. Ευχή όλων να μην υπάρξουν σοβαρά τροχαία ξανά στο μέλλον και οι δρόμοι μας να γίνουν πιο ασφαλείς.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΡΑΟΥΛΗΣ

Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΟΪΒΟΝΤΑ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή