Συμμετοχή Αυγενάκη στον Ημιμαραθώνιος της Κρήτης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που συμμετείχε στον παράλληλο δρόμο των 5χλμ, στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι, τόνισε μετά τη λήξη της διοργάνωσης:

«Η επιτυχία του Ημιμαραθωνίου της Κρήτης, στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου, είναι κάθε χρόνο και μεγαλύτερη από το 2015. Έχει εξελιχθεί σε πρότυπη δρομική διοργάνωση μαζικού αθλητισμού, τόσο για αθλητές, Έλληνες και ξένους, όσο και για ερασιτέχνες δρομείς, που ασπάζονται το πόσο σημαντική για την υγεία μας είναι η άσκηση.

Οι χιλιάδες φετινές συμμετοχές και η άρτια διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου, αλλά και των 10χλμ, 5χλμ, 1.000μ. και 200μ. για ΑμεΑ, το καταδεικνύουν περίτρανα.

Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις οι τοπικές κοινωνίες και κυρίως τα παιδιά, η νεολαία, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά σπουδαίους αθλητές και να παρακινηθούν, να εξελιχθούν, ενώ ενισχύεται παράλληλα και ο, κρίσιμος για την ανάπτυξη κάθε περιοχής, τομέας του αθλητικού τουρισμού.

Μπράβο στον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας (ΑΘΛΗ.Σ.Υ.), στους δεκάδες εθελοντές και στους σημαντικούς χορηγούς που στηρίζουν τέτοιες αξιοθαύμαστες πρωτοβουλίες, αποδεικνύοντας ότι ο αθλητισμός σε οποιαδήποτε μορφή του δεν χρειάζεται και δεν πρέπει να είναι μόνο κρατικοδίαιτος».©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή