Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συμμετοχή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων στον Ενιπέα και τα 7α Ολύμπια Μονοπάτια

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 11 Δεκεμβρίου 2022, ο 16ος Χειμωνιάτικος Ενιπέας και τα 7α Ολύμπια Μονοπάτια – Teucrium Chamaedrys Olympicum edition.

Φέτος έγινε τροποποίηση της παλιάς διαδρομής του ΧΕ, καθόσον ένα κομμάτι της περνούσε μέσα από τη Ζώνη Α του Εθνικού Δρυμού και βάση του Προεδρικού Διατάγματος για τις προστατευόμενες ζώνες στον Όλυμπο, αυτό δεν επιτρεπόταν.

Η νέα διαδρομή μήκους 23χλμ με θετική υψομετρική διαφορά +1650μ είχε εκκίνηση και τερματισμό στο ανοιχτό θεατράκι στο πάρκο Λιτοχώρου όπως και πριν. Οι αθλητές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν ένα νέο μονοπάτι, το οποίο δύο μήνες πριν ήταν εντελώς παρατημένο. Η διαδρομή περιείχε τεχνικά δύσκολες ανηφόρες και κατηφόρες, αλλά η ομορφιά των μονοπατιών, σε συνδυασμό με αλλαγές του καιρού χάρισε στους αθλητές μοναδικές εικόνες του Ολύμπου.

Στη γραμμή εκκίνησης στάθηκαν 406 αθλητές και αθλήτριες.

Ο Σύλλογός Δρομέων Τρικάλων εκπροσωπήθηκε στον Χειμωνιάτικο Ενιπέα από δύο δρομείς . Ο Θωμάς Αντωνίου τερμάτισε σε χρόνο 3:31:11 και ακολούθησε ο Νίκος Ρέμμας με επίδοση 4:28:16.

Συμμετοχή και στον Φιλίππειο δρόμο
Σε έναν από τους μεγαλύτερους σε συμμετοχές αγώνες του Χειμώνα εκπροσωπήθηκε ο Σύλλογός Δρομέων Τρικάλων! Ο Σωτήρης Τζιούρας που ζει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη και τρέχει για τον Σύλλογό βρέθηκε στην Ημαθία και έλαβε μέρος στον 9ο Φιλίππειο δρόμο 14 χλμ. από την Βεργίνα στην Βέροια . Στον αγώνα συμμετείχανε 576 δρομείς με τον Σωτήρη να τερματίζει σε χρόνο 1:30:41 !

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή