Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύμβουλος Τσίπρα: Υποχρεωτικός εμβολιασμός άνω των 12 ετών με ποινές αυτηρές

Ξέφυγε ο καθηγητής Αιματολογίας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πρότεινε να επιβληθεί καθολικός, υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους πολίτες άνω των 12 ετών.

Θυμίζουμε ότι ο Γ.Γεροτζιάφας είναι ένας εκ των… εκλεκτών του Αλέξη Τσίπρα για το περιβόητο think tank (δεξαμενή σκέψης) της Κουμουνδούρου και πρόκειται για ένα άτομο το οποίο συμβουλεύει την αξιωματική αντιπολίτευση της χώρας σε θέματα υγείας.

«Οριζόντιος εμβολιασμός πάνω από τα 12 έτη. Με ποινές αυστηρές. Δεν ξέρω αν θα είναι φορολογικά (τα πρόστιμα) ή αν θα γίνει η ζωή δύσκολη αυτών που δεν εμβολιάζονται. Πρέπει οι ποινές να είναι αυστηρές ώστε να μην δίνουν το περιθώριο να ξεφεύγει κάποιος ακόμα κι αν έχει την οικονομική δυνατότητα να το κάνει», ανέφερε μεταξύ άλλων, για τον εμβολιασμό, ο καθηγητής Αιματολογίας Γρηγόρης Γεροτζιάφας.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε να τιναχτούν στον αέρα οι κοινωνίες μας επειδή ένα 10%-20% αλητών, αντιεμβολιαστών ή ανοήτων έχει αποφασίσει να κάνει αυτό το πράγμα», συνέχισε σε άλλο σημείο μιλώντας για «ψευδοελευθερίες».

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή