Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συναγερμός στα Στουρναραίϊκα- Στο «κόκκινο» οι υγειονομικές αρχές των Τρικάλων

Εντοπίστηκαν 11 κρούσματα στα 75 περίπου rapid test. Σε συναγερμό οι υγειονομικές αρχές των Τρικάλων. Σχεδόν στο 15% η θετικότητα.

Θορυβημένοι είναι οι κάτοικοι στα Στουρναραίϊκα του Δήμου Πύλης ύστερα και από την συρροή κρουσμάτων κορονοϊού, στα περίπου 75 rapid tests βρέθηκαν 11 θετικά. Αφορούν 4 άνδρες και 7 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 57 έτη.

Η Περιφερειακή Σύμβουλος Τρικάλων και επικεφαλής κλιμακίων του ΕΟΔΥ Δήμητρα Νάτσινα, μιλώντας στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA δήλωσε:

«Τόσο εγώ όσο ως υπεύθυνη των κλιμακίων, όσο και όλη η ομάδα  του ΕΟΔΥ κάνουμε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα για τους ελέγχους που διενεργούμε. Στο πλαίσιο αυτό πήγαμε και στο συγκεκριμένο χωριό, στα 75 δείγματα βρέθηκαν 11 θετικά κρούσματα.

Είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό. Οι κάτοικοι τον χειμώνα είναι περίπου 300-350. Δεν έχει γίνει κάποιο πάρτι στην περιοχή. Πιστεύω πως η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στη χαλάρωση που βλέπουμε.»

Θα πραγματοποιηθούν νέοι έλεγχοι την Πέμπτη στην περιοχή και αν χρειαστεί και το Σάββατο, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο ΕΟΔΥ.

 

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή