Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συναγερμός στο Δήμο Λαρισαίων για κρούσμα σε 32χρονο ρομά

Ανησυχία και συναγερμό προκάλεσε στο δήμο Λαρισαίων  το περιστατικό με τον 32χρονο ρομά από την Ν. Σμύρνη που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στο ΠΓΝΛ.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ο δήμος Λαρισαίων ο οποίος εξουσιοδότησε τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρη Βούλγαρη να επικοινωνήσει με τον πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Ελλήνων Ρομά κ. Νίκος Παϊτέρης προκειμένου να ειδοποιηθούν τα άτομα στον οικισμό των ρομά στη Ν. Σμύρνη ώστε να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.

Αύριο αναμένεται στο δημαρχείο να πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη για το θέμα προκειμένου ο δήμος να διαχειριστεί την κατάσταση άμεσα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει ήδη ενημερώσει ο δήμος το ΕΟΔΥ και έχει λάβει σχετικές οδηγίες. Μάλιστα αύριο αναμένεται να ληφθούν και τα πρώτα δείγματα από ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με τον 32χρονο τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας στη  larissanet o αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρη Βούλγαρη τόνισε ότι «ο δήμος ενήργησε από την πρώτη στιγμή που ήρθε σε γνώση της κατάστασης. Ενημερώθηκε άμεσα ο δήμαρχος και είμαστε επί ποδός για να διαχειριστούμε την  κατάσταση άμεσα, αρχικά ενημερώνοντας τους ανθρώπους ώστε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο της εξάπλωσης».

Π.Γ.

LARISSANET

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή