Νομαρχιακά ΝέαΠρωτοσέλιδα

Συναντήσεις Χατζηγάκη με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης

7 Sep 2020

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Χρήστο Τρικάλη, και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Χρήστο Τρικάλη, και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Ελένη Ξυνοπούλου, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Ο κ. Χατζηγάκης ενημερώθηκε από τους Διευθυντές για την δύσκολη προετοιμασία του ανοίγματος των σχολείων που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Μικέλης Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής:

«Η καινούργια σχολική χρονιά θα είναι διαφορετική. Ο κορωνοιός έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας. Μέσα σε αυτές τις δυσκολίες η κυβέρνηση φροντίζει να βρει την σωστή ισορροπία διασφαλίζοντας το αγαθό της υγείας αλλά και το αγαθό της εκπαίδευσης. Σε αυτό το πλαίσιο, είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Χρήστο Τρικάλη, και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ελένη Ξυνοπούλου, και να ενημερωθώ για την προετοιμασία της νέας σχολικής χρονιάς. Οι δυο διευθυντές ανέλαβαν πριν λίγο καιρό τα καινούργια τους καθήκοντα και ήδη εργάζονται πυρετωδώς για να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν».

Συναντήσεις Χατζηγάκη με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης

Trikalanews
Author: Trikalanews


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


ΔΕΘ 2025: Οι επαφές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα

Σειρά επαφών στη ΔΕΘ είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με υπουργούς και φορείς, με επίκεντρο έργα αποκατάστασης και καινοτομία.

Read More


Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Χρήστος Οικονόμου, 79 ετών

Θλίψη στα Τρίκαλα για τον θάνατο του συνταξιούχου γιατρού Χρήστου Αχ. Οικονόμου, 79 ετών. Η κηδεία του θα γίνει την…

Read More


Διεθνής πιστοποίηση στην Ελλάδα για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών

Η Ελλάδα απέσπασε διεθνή πιστοποίηση για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών από την NOAA, με ισχύ έως το 2029 και…

Read More


Έφυγε από τη ζωή ο 54χρονος Τρικαλινός Δημήτρης Τεγόπουλος

Ο Δημήτρης Τεγόπουλος, 54 ετών, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στο Αμπελοχώρι Τρικάλων. Θλίψη για την απώλειά του σε οικογένεια…

Read More


Αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ Τρικάλων

Την Πέμπτη 11/09/2025 στις 8:30 π.μ. θα τελεστεί ο αγιασμός για το 2ο Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ στο κοινό προαύλιο,…

Read More


Αγιασμός στο 5ο Γυμνάσιο και 5ο Λύκειο Τρικάλων

Ο Αγιασμός για το 5ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο Τρικάλων θα γίνει την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:30…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.