Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συναντήσεις Χατζηγάκη με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης

Διαδοχικές συναντήσεις με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Χρήστο Τρικάλη, και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Ελένη Ξυνοπούλου, είχε ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Ο κ. Χατζηγάκης ενημερώθηκε από τους Διευθυντές για την δύσκολη προετοιμασία του ανοίγματος των σχολείων που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Μικέλης Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής:

«Η καινούργια σχολική χρονιά θα είναι διαφορετική. Ο κορωνοιός έχει αλλάξει τον τρόπο ζωής μας. Μέσα σε αυτές τις δυσκολίες η κυβέρνηση φροντίζει να βρει την σωστή ισορροπία διασφαλίζοντας το αγαθό της υγείας αλλά και το αγαθό της εκπαίδευσης. Σε αυτό το πλαίσιο, είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, κ. Χρήστο Τρικάλη, και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Ελένη Ξυνοπούλου, και να ενημερωθώ για την προετοιμασία της νέας σχολικής χρονιάς. Οι δυο διευθυντές ανέλαβαν πριν λίγο καιρό τα καινούργια τους καθήκοντα και ήδη εργάζονται πυρετωδώς για να ξεκινήσει η χρονιά χωρίς προβλήματα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία, θα είμαι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή