Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση Αθανασίου Λιούτα και Λευτέρη Αυγενάκη

Ο Θανάσης Λιούτας, σε συνάντησή του σήμερα με τον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, έθιξε την ανάγκη ανάπλασης του Νομού Τρικάλων μέσω της οικοδόμησης σύγχρονων αθλητικών υποδομών. Συγκεκριμένα, ο κύριος Λιούτας ενημέρωσε τον κύριο Αυγενάκη ότι ο Δήμος Πύλης χρήζει ενός προπονητικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών.

Ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε πως πρόκειται για ένα σχέδιο που συνεπάγεται προοπτικές βελτίωσης της οικονομικής κατάστασης της περιοχής και του νομού εν γένει. Τόνισε ότι η υψηλή αισθητική και ο σχεδιασμός του κέντρου βάσει ευρωπαϊκών αθλητικών πάρκων θα οφελήσουν τόσο την τρικαλινή κοινωνία, αφού θα αποτελούν μοναδική πηγή αθλητισμού και αναψυχής της, όσο και τον τουριστικό τομέα της.

Ως απάντηση, ο κύριος Αυγενάκης, διαβεβαίωσε τον κύριο Λιούτα για την εξίσου στενή τους συνεργασία, όπως αυτή είναι με τον Δήμο Πύλης. Δήλωσε ότι αυτή θα επιτευχθεί με την αναζήτηση τρόπων χρηματοδότησης, αλλά και την ώθηση κάθε πρωτοβουλίας για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού που μπορεί να πρωτοστατήσει η περιοχή μας.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή