Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση εκπρόσωπων της ΔΟΕ με το Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο

Τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκαν στο γραφείο του στελέχη της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και της ΑΔΕΔΥ, για να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα της παιδείας με αφορμή το Πανθεσσαλικό Συλλαλητήριο, που προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαρτίου στην Καρδίτσα.

Από την πλευρά του ο κ. Τσιάκος τους καλωσόρισε και δήλωσε ότι συμπαρίσταται στα αιτήματα τους και ως Δήμαρχος αλλά και ως εκπαιδευτικός, που παλαιότερα αγωνίστηκε μέσα από τα συνδικαλιστικά σωματεία του κλάδου για την επίλυση τους.

Επίσης ενημέρωσε τους παριστάμενους, ότι η σημερινή δημοτική αρχή υλοποιεί ένα σημαντικό πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των σχολικών κτιρίων, με πολλές ενεργειακές αναβαθμίσεις σε κτίρια δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, με την κατασκευή ειδικού σχολείου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, με παρεμβάσεις βελτίωσης σε αύλειους χώρους, στέγες, γυμναστήρια κ.α. ενώ αναφέρθηκε και στο έργο κατασκευής αίθουσας εκδηλώσεων στο χώρο του Μουσικού Γυμνασίου.

Στη συνάντηση από τη ΔΟΕ μετείχαν η κ. Γιώτα Βενετοπούλου και ο κ. Ζήσης Καπράνας. Επίσης ο πρόεδρος και ο Γ.Γ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας κ.κ. Β. Κουτής και Ι. Σβάρνας.

Ακόμη μετείχε το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ κ. Γιώργος Μακράκης. Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών, παιδείας και πολιτισμού κ. Στεφ. Θεολόγης.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή