Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση εργασίας Θανάση Λιούτα – Μάκη Βορίδη

Στο Υπουργείο Εσωτερικών επισκέφθηκε ο Βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας, τον Υπουργό, κ. Μάκη Βορίδη, με στόχο να συζητήσουν μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες του Νομού Τρικάλων.

Αρχικά, ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε τον Υπουργό Εσωτερικών για την αμεσότητα και την αποτελεσματικότητα των πολιτικών, οι οποίες ελήφθησαν με σκοπό την αποκατάσταση των ζημιών και την ανακούφιση των πληγέντων συμπολιτών μας, μετά τον μεγάλο σεισμό της 3ης Μαρτίου στον τόπο μας και ζήτησε η βοήθεια και η συνδρομή της πολιτείας να συνεχίσει μέχρι την πλήρη αντιμετώπιση όλων των μεγάλων συνεπειών, οι οποίες έχουν προκληθεί.

Στη συνέχεια ο κ. Λιούτας συζήτησε με τον Υπουργό Εσωτερικών την ανάγκη της άμεσης μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Φαρκαδόνας σε ένα νέο κτίριο, στο πρώην κτίριο του Ειρηνοδικείου Φαρκαδόνας και την άμεση εξεύρεση ενός κονδυλίου για την περάτωση των απαραίτητων επισκευών, οι οποίες απαιτούνται για τη μεταστέγαση του Τμήματος εκεί.

Από την πλευρά του ο Υπουργός Εσωτερικών κατανόησε την ανάγκη της μεταστέγασης και ειδικότερα για τη λύση του ζητήματος άμεσα θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση εργασίας και ανάμεσα στον κ. Λιούτα και στον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.

Επιπρόσθετα, ο Θανάσης Λιούτας, με αναφορά στον νέο εκλογικό νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, μετέφερε προς τον κ. Υπουργό τα αιτήματα των Προέδρων των Τοπικών Συμβουλίων και από κοινού συζήτησαν πάνω σε αυτά.

Επιπλέον, ο Τρικαλινός Βουλευτής μετέφερε προς τον κ. Υπουργό ένα αίτημα πολλών συμπολιτών μας, αδιόριστων εκπαιδευτικών, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις λίστες του ΑΣΕΠ, λόγω τεχνικών προβλημάτων που διαπιστώθηκαν κατά την καταβολή του αναγκαίου παραβόλου. Ο κ. Βορίδης δήλωσε ενήμερος για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και οι δυο άνδρες συζήτησαν σχετικά με το περιθώριο εξεύρεσης μιας λύσης. Πάνω στο σχετικό ζήτημα, ο Θανάσης Λιούτας βρίσκεται σε επαφή και με το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να εξεταστεί το περιθώριο εξεύρεσης μιας δίκαιης λύσης για όλους.

Ολοκληρώνοντας τη συνάντησή τους, ο Θανάσης Λιούτας και ο Μάκης Βορίδης συμφώνησαν ότι θα πραγματοποιηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και άλλες συναντήσεις εργασίας, με σκοπό τη συνέχιση της άμεσης επίλυσης προβλημάτων, τα οποία αφορούν στον τόπο μας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή