Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση εργασίας Θανάση Λιούτα με Άδωνι Γεωργιάδη

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Τρικάλων, Θανάσης Λιούτας

Σε άμεσες και οριστικές λύσεις για την οριστική έξοδο της χώρας από την κρίση στοχεύει το υπουργείο

Συνάντηση εργασίας με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, κ. Θανάσης Λιούτας.

Ο κ. Λιούτας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις βασικές πολιτικές προτεραιότητες του υπουργείου, οι οποίες στοχεύουν στην άμεση και αποφασιστική αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων, τα οποία ταλανίζουν την πραγματική οικονομία και εμποδίζουν την ανάπτυξη.

Ο Θανάσης Λιούτας συζήτησε με τον υπουργό τα προβλήματα, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα ο Έλληνας επιχειρηματίας, τα οποία ο ίδιος γνωρίζει εκ των έσω, τόσο λόγω της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, όσο και μέσα από τη θήτευσή του, για δώδεκα και πλέον χρόνια, στη διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Τρικάλων, και μέσα από τη θέση του Γενικού Γραμματέα.

Ο κ. Λιούτας εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητά του, ότι ο κ. Γεωργιάδης έχει την αποφασιστικότητα, την πυγμή, τις γνώσεις και την εμπειρία να συνδράμει καθοριστικά και να δώσει οριστικές λύσεις. Τις λύσεις εκείνες, οι οποίες μπορούν να ξεμπλοκάρουν την πραγματική οικονομία και να οδηγήσουν σε ανάπτυξη.

Πρόκειται για μια στρατηγική, συνέχισε ο βουλευτής Τρικάλων, η οποία αντανακλά τη συνολική στάση και θέση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος ως βασικούς στόχους έχει θέσει, την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και την ευημερία της κοινωνίας μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή