Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Μετεώρων με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Μέγαρο Μετεώρων, μεταξύ του Δημάρχου Μετεώρων κ. Ελευθέριου Αβραμόπουλου και του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Αλέξανδρου Καπανιάρη.

Παρόντες ήταν η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μετεώρων κα Λίλα Μπαντέκα- Νάνη και ο υπεύθυνος Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών της Δ.Δ.Ε. Τρικάλων κ. Λεωνίδας Μποντίλας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Μετεώρων για ποιοτικότερη παροχή εκπαίδευσης στους μαθητές/τριες του Δήμου.

Επίσης, μεταφέρθηκαν στον Δήμαρχο όλα τα ζητήματα του κάθε σχολείου, δεδομένου ότι ο Διευθυντής έχει ολοκληρώσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στις σχολικές μονάδες της περιοχής.

Τονίστηκε η αγαστή και γόνιμη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και η περαιτέρω ανάπτυξή της με τη διαμόρφωση ενός μνημονίου συνεργασίας.

Συγκεκριμένα συμφωνήθηκαν τα παρακάτω:

-Η Ίδρυση της Σχολής Γονέων της Δ.Δ.Ε. Τρικάλων στον Δήμο Μετεώρων.

-Η συμμετοχή του Δήμου Μετεώρων στη δράση «O Θε-ΤΑΛΩΣ συναντά τα e-trikala».

-Η συνεργασία για τη διοργάνωση εξ αποστάσεως εκπαίδευση στον Δήμο Μετεώρων.

-Η συνεργασία της Δ.Δ.Ε Τρικάλων με τον Δήμο Μετεώρων για πολιτιστικές δράσεις.

-Η ενεργοποίηση του μνημονίου συνεργασίας για την προώθηση κοινών δράσεων μεταξύ του  Γεωπάρκου  Μετεώρων – Πύλης της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Δ.Δ.Ε Τρικάλων.

Τέλος, ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Καπανιάρη για την επίσκεψή του και αμφότεροι διαβεβαίωσαν ότι θα έχουν μια άριστη συνεργασία για το καλό της εκπαιδευτικής κοινότητας.   

      

                                                                                                                        Από τη ΔΔΕ Τρικάλων

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή