Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση Λιούτα με τον Υπουργό Εργασίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση

Στη συγκεκριμένη συνάντηση, ο κ. Λιούτας ενημερώθηκε για τις πολιτικές τις οποίες υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας, καθώς και για τις ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό σύστημα, οι οποίες θα ψηφιστούν το επόμενο διάστημα.

Ο Τρικαλινός βουλευτής υπογράμμισε ότι οι στόχοι της κυβέρνησης της ΝΔ για την αύξηση της απασχόλησης και για τη δημιουργία ενός βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος αποτελούν τις προϋποθέσεις και συγχρόνως τις λύσεις για να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλες τις γενιές των Ελλήνων.

Επιπρόσθετα ο Θανάσης Λιούτας τόνισε ότι ένα βιώσιμο και δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα θα συμβάλλει άμεσα στη μείωση του δημόσιου χρέους, ενώ οι μειωμένες εισφορές θα αποτελέσουν κίνητρο για νέες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας.

Ο Υπουργός από την πλευρά του υπογράμμισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ αποσκοπεί αποφασιστικά στην άμεση αύξηση της απασχόλησης και στη διόρθωση των αδικιών, τις οποίες η ασφαλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε στην ελληνική μεσαία τάξη και συνολικά στο σύνολο της κοινωνίας μας.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή