Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας είχε ο Δήμαρχος Σοφάδων

Συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο είχε ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Αθανάσιος Σκάρλος.Η συνάντηση των δύο αυτοδιοικητικών έγινε στο Δημαρχείο Σοφάδων προκειμένου να  συζητηθεί η πρόοδος των έργων που χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τα νέα έργα που προτείνει ο Δήμος προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα της Περιφέρειας, έργα που αφορούν την αντιπλημμυρική προστασία, τα κτίρια και τις εγκαταστάσεις κοινής ωφέλειας, τις βελτιώσεις του ενδοδημοτικού οδικού δικτύου ,τη διαμόρφωση κόμβων σε διασταυρώσεις του δημοτικού και εθνικού δικτύου, τη σήμανση, τη  φωταγώγηση και τη βελτίωση της ασφάλειας των διερχόμενων οχημάτωνκαθώς επίσης και τις παρεμβάσεις αστικής ανάπλασης.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Αθανάσιος Σκάρλοςεπισήμανε ότι «η συνεργασία της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αυτονόητη για τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και τη δρομολόγηση των αναγκαίων αναπτυξιακών έργων που θα δημιουργήσουν προοπτική για επενδύσεις και απασχόληση στο Δήμο μας».

Ο Αντιπεριφερειάρχηςκ. Νούσιος δεσμεύτηκε για τη χρηματοδότηση των συγκεκριμένων έργων καθώς και άλλων που ενισχύουν τις υποδομές του Δήμου. Δήμος και Περιφέρεια συμφώνησαν να έχουν μια στενή συνεργασία για την επίτευξη και ολοκλήρωση των αιτημάτων του Δήμου Σοφάδων.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή