Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων είχε ο Θανάσης Λιούτας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε ο βουλευτής Τρικάλων ΝΔ, Θανάσης Λιούτας, στο γραφείο του στην Αθήνα.

Στη συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προτάσεις της Δημοτικής Αρχής, οι οποίες αναφέρονται τόσο στα Τρίκαλα, όσο και συνολικά στον Δήμο Τρικκαίων.

Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων αναφέρθηκε στη δημιουργία του θεματικού πάρκου στον Προφήτη Ηλία, στην αξιοποίηση του Ιαματικού Πόρου στο Ρίζωμα, καθώς και στο σχέδιο για την στέγαση του Διαχρονικού Μουσείου Τρικάλων, στον χώρο της πρώην ΤΑΞΥΠ.

Επίσης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων υπογράμμισε και την ανάγκη για την αξιοποίηση των αρωματικών φυτών της περιοχής μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα μοναδικό και διαχρονικό μπραντ (brand). Πρόκειται για μια θέση, την οποία διαχρονικά διατυπώνει και υποστηρίζει δυναμικά και ο Θανάσης Λιούτας.

Ο κ. Λιούτας δήλωσε ότι θα υποστηρίξει τις αναπτυξιακές αυτές προτάσεις, το πνεύμα, το περιεχόμενο και τη σημασία των οποίων, αναγνωρίζει και επισημαίνει διαχρονικά και ο ίδιος.

Ο Θανάσης Λιούτας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι, «οι προτάσεις αυτές θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής μας, ενώ έχουν τη δυναμική να έχουν όφελος, τόσο για τον Δήμο, όσο και για τον Νομό μας. Θα ενισχύσουν περισσότερο τις τουριστικές ροές, ενώ θα συμβάλλουν ταυτόχρονα στη δημιουργία χώρων αναψυχής για την τρικαλινή κοινωνία».

Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι θα εργαστεί, στηρίζοντας την υλοποίηση των έργων αυτών, ενώ για ακόμη μια φορά συνεχάρη τον Δήμαρχο Τρικκαίων για τις πρωτοβουλίες, τις οποίες η Δημοτική Αρχή έχει λάβει αναφορικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου.

«Πρόκειται για πρωτοβουλίες», δήλωσε ο κ. Λιούτας, «οι οποίες οδήγησαν σε πράξεις που κατέστησαν τον Δήμο μας πρωτοπόρο πανελλαδικά στον τομέα αυτό. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μια αντίστοιχα δυναμική πολιτική θα υλοποιηθεί και στη διάρκεια της νέας θητείας της Δημοτικής μας Αρχής, γεγονός το οποίο θα ενισχύσει περαιτέρω την εξωστρέφεια των Τρικάλων, την ποιότητα ζωής των Τρικαλινών, αλλά και την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας».

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή