Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση ΟΕΒΕ Τρικάλων και Μαγνησίας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 του Προεδρείου της ΟΕΒΕ Τρικάλων με το Προεδρείο της ΟΕΒΕ Μαγνησίας στα Τρίκαλα.  Κατά την επίσκεψη της ΟΕΒΕΜ δόθηκαν συγχαρητήρια για την επανεκλογή του κ. Αγγελάκη και της νέας Διοίκησης, τους ευχηθήκαν καλή επιτυχία στο έργο τους

Οι εκπρόσωποι των ΟΕΒΕ συζήτησαν την κατάσταση των Μικρομεσαίων που έχουν πληγεί και συνεχίζουν να πλήττονται από την Πανδημία. Τα προβλήματα και οι ανάγκες είναι κοινές για τον κόσμο των επιχειρήσεων στη Θεσσαλία και οι φορείς που τους εκπροσωπούν σε μια από κοινού συνεργασία μπορούν να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων και την τόνωση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας. Ειδικά για τη Θεσσαλία, η συνέργια και η σύμπραξη των Ομοσπονδιών με τοπικούς και περιφερειακούς φορείς – θεσμούς, μπορεί να ωφελήσει σημαντικά το σύνολο της αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο τέθηκαν στόχοι και δράσεις τόνωσης των μικρομεσαίων.

Ανάμεσα στα θέματα διαλόγου ήταν το επόμενο Αναπτυξιακό Συνέδριο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κεντρικής Ελλάδος σε συνέχεια του 1ου που πραγματοποιήθηκε το 2019 στο Βόλο, η δημιουργία μιας διαφημιστικής καμπάνιας στήριξης και προώθησης των τοπικών επιχειρήσεων και προϊόντων σε Πανθεσσαλικό επίπεδο, η προβολή και αξιοποίηση του αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου κ.ά.

Στη συνάντηση εκ μέρους της ΟΕΒΕ Μαγνησίας παρευρέθηκαν η Πρόεδρος Δωροθέα Καναβιτσά, ο Α’ Αντιπρόεδρος Νίκος Πλουμιστός, ο Β’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Φόβος και ο Γεν. Γραμματέας Θανάσης Μόσχος. Την ΟΕΒΕ Τρικάλων εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Ευάγγελος Αγγελάκης, ο Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Κόκκας και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Μαρία Χύμα.

Θα υπάρξει συνέχεια των συναντήσεων με τις ΟΕΒΕ Κεντρικής Ελλάδος. Οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες και συγκυρίες που βιώνει η κοινωνία συνολικά, απαιτούν ένα πλαίσιο συνεργασίας και συνένωσης δυνάμεων μέσα σε ένα πνεύμα ομαδικότητας φορέων, θεσμών, επιχειρήσεων και Πολιτείας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή