Βουλευτική ΕκπροσώπησηΠρωτοσέλιδα

Συνάντηση Παπακώστα με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Μπρατάκο

20 Oct 2022

Το κατώφλι του Μαξίμου πέρασε η Κατερίνα Παπακώστα – Συνάντηση με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιάννη Μπρατάκο.

 Συνάντηση εθιμοτυπίας με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Γιάννη Μπρατάκο πραγματοποίησε η Τρικαλινή Βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο πέρας της συνάντησης η Βουλευτής δήλωσε τα κάτωθι:

«Συνεχάρην το νέο Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Υφυπουργό κ. Γιάννη Μπρατάκο, για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του. Είναι αδιαμφισβήτητο, πως το έργο του σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις, θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, γι’ αυτό του ευχήθηκα καλή αρχή και καλή δύναμη και είμαι πεπεισμένη, ότι θα δείξει αφοσίωση και την μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Εν συνεχεία, συζητήσαμε με τον κ. Υφυπουργό θέματα, που απασχολούν τους κατοίκους του Νομού Τρικάλων και μάλιστα δεν παρέλειψα να τον ενημερώσω διεξοδικά για τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της περιοχής μας, τις οποίες είχα την δυνατότητα να καταγράψω η ίδια, κατά την θερινή μου περιοδεία.

Επιπλέον, η συζήτησή μας περιστράφηκε ιδιαίτερα στο θέμα της ενεργειακή κρίσης και στην αδιάλειπτη προσπάθεια της κυβέρνησης, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων και να ενισχύσει την ενεργειακή αυτονομία της χώρας μας.

Βέβαια, αποτελεί κοινό τόπο, πως η ελληνική οικονομία παρουσιάζει ρυθμούς ανάπτυξης ακόμα και στις πλέον δυσμενείς συνθήκες, αποδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα και την ορθή διακυβέρνηση της  Νέας Δημοκρατίας.

Κλείνοντας, ευχαριστώ θερμά τον κ. Υφυπουργό που με διαβεβαίωσε για την αγαστή και συνεχή συνεργασία μας, σε όσα θέματα ενσκήπτουν και απασχολούν τον Νομό μας.»

Trikalanews
Author: Trikalanews

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΤ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα Τρίκαλα λόγω εργασιών της ΔΕΥΑΤ

Διακοπή κυκλοφορίας και στένωση οδοστρώματος σε πολλούς δρόμους …
Συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων με το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας

Συνάντηση του Δημάρχου Τρικκαίων με το ΔΣ της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας

Εθιμοτυπική συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας …
Θέματα καρδιάς και υγείας σε σημαντική διημερίδα στα Τρίκαλα

Θέματα καρδιάς και υγείας σε σημαντική διημερίδα στα Τρίκαλα

Με έμφαση στην υγεία της καρδιάς για την υγεία καθενός ξεκίνησαν το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025 στα Τρίκαλα οι εργασίες …