Συνάντηση Παπαστεργίου με νέους συμβούλους από τη Χαλκιδική

Τα μέλη του συμβουλίου κοινότητας Πευκοχωρίου, του Δήμου Κασσάνδρας, υποδέχθηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Νικολέτο, τα μέλη κ.κ. Αλεξία Βούλγαρη και Κώστα Μανολούτσο και τον κ. Γ. Βιτσάκο. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης η Αυτοδιοίκηση, σε συνδυασμό με τις δυνατότητες παρεμβάσεων από την πλευρά των Κοινοτήτων στα δρώμενα των χωριών.

Ο κ. Παπαστεργίου εξήγησε τη λειτουργία του Δήμου Τρικκαίων με την ίδρυση, στελέχωση και εξοπλισμό των δύο περιφερειακών αντιδημαρχιών, τη σχέση των προέδρων και των συμβουλίων με τον κατά τόπους αντιδήμαρχο και την πυραμιδωτή λειτουργία του Δήμου σε θέματα άμεσων ή μακροχρόνιων παρεμβάσεων και σχεδιασμών.

Επίσης συζητήθηκαν ζητήματα για την καθημερινότητα, τη δράση και τη χρησιμότητα της τεχνολογίας, την αποκομιδή απορριμμάτων κ.α.

Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του controlroom του Smart Trikala από τον εκπρόσωπο Τύπου κ. Θανάση Μιχαλάκη με ειδική αναφορά σε δράσεις πιλοτικές ή ολοκληρωμένες ειδικά για τον πολίτη.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή