Συνάντηση Παπαστεργίου – Συλλόγου Ηπειρωτών και συνεργασία για τους ευεργέτες

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων υποδέχθηκε την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Τα μέλη του νεοσυσταθέντος ΔΣ συναντήθηκαν αρχικώς με τον Δήμαρχο σε εθιμοτυπικό πλαίσιο, με αφορμή τη νέα αρχή που έγινε στον Σύλλογο και την πρώτη εκδήλωση που διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο κ. Παπαστεργίου εκτός από τις ευχές για τη νέα θητεία, αποδέχθηκε με χαρά και πρόταση του Συλλόγου, να τιμηθούν οι 15 Ηπειρώτες στην καταγωγή ευεργέτες των Τρικάλων. Η πρόταση συμπλέει με τη γενική προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων, να προβάλλει τα θετικά πρότυπα, της ανιδιοτελούς προσφοράς συμπολιτών στην πόλη, μέσω δωρεών, κληροδοτημάτων και άλλων ευεργεσιών.

Τόσο η απόδοση τιμής στους ευεργέτες σε εκδήλωση το 2014, όσο και η αξιοποίηση του κληροδοτήματος Παληχώρη, σε συνδυασμό με πλήθος δωρεών, όπως η κορυφαία του Ιωάννη Ματσόπουλου, δείχνουν τη σημασία της προσφοράς των τρικαλινών και της αναγνώρισης αυτής της προσφοράς. Από τη συζήτηση εξήχθη ότι ως ένας πρόσφορος τρόπος για την απόδοση τιμών, είναι η τέλεση μνημοσύνου, σε χρόνο που θα οριστεί συντόμως.

Τον κ. Παπαστεργίου επισκέφθηκαν τα μέλη του ΔΣ:

Πρόεδρος: Άρης Μυλωνάς,
Αντιπρόεδρος: Αθηνά Οικονόμου
Γραμματέας:  Άννα Παλαιοδήμου
Ταμίας: Φρύνη Γιαννούλη
Υπεύθυνη Χορευτικών: Μαρία Τσατσαρώνη
Υπεύθυνος Πολιτιστικών και Οργανωτικών: Χρύσανθος Κόκκας©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή