Συνάντηση Παπαστεργίου – Ζιώγα με τις καθαρίστριες στα Τρίκαλα

Με τις μάχιμες «φρουρούς» της καθαριότητας στα Τρίκαλα, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 9 Σεπτεμβρίου 2019 ο νέος αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Ζιώγας.

Με πρωτοβουλία του, συγκεντρώθηκε το προσωπικό του τομέα των οδοκαθαριστών (κυρίως αποτελείται από γυναίκες) στο Δημαρχείο Τρικκαίων, για μια ουσιαστική συζήτηση σε σχέση με τα της υπηρεσίας.

Αιτήματα, διευθετήσεις, τρόποι βελτίωσης της δουλειάς, συζητήθηκαν όλα, παρόντος του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου,ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε ότι τα καθαρά Τρίκαλα είναι δουλειά και του συγκεκριμένου τομέα, δίνοντας έμφαση στη συνεργασία με τον νέο αντιδήμαρχο.

Από την πλευρά του ο κ. Ζιώγας συζήτησε με το προσωπικό του Δήμου, τα θέματα που άμεσα τους απασχολούν.

Το προσωπικό αυτό, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών βρίσκεται συνεχώς στους δρόμους της πόλης με καρότσια καθαριότητας και σκούπες, συμβάλλοντας σε μέγιστο βαθμό στην εικόνα της καθαρής πόλης.

Μάλιστα ο κ. Ζιώγας ανέφερε ότι στους άμεσους σχεδιασμούς του Δήμου, είναι η βελτίωση της εμφάνισης του προσωπικού, με προμήθεια ειδών ένδυσης.

Παρέστη επίσης ο προϊστάμενος κ. Β. Κόρδας, συζητώντας με το προσωπικό και για πλήθος άλλων υπηρεσιακών θεμάτων.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή