Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση Στ. Αραχωβίτη με παραγωγούς κηπευτικών στον Μαραθώνα

Τις περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία “Ελπίδα” επισκέφθηκε,  χθες, 31 Ιανουαρίου, ο Τομεάρχης Αγροτ. Ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στ. Αραχωβίτης συνοδεία κλιμακίου του κόμματος, αποτελούμενο από τους βουλευτές Ανατ. Αττικής Π. Σκουρολιάκο και Χρ. Σπίρτζη και τον υπεύθυνο του Αγροτ. Τμήματος της ΝΕ Ανατ. Αττικής Γ. Μπουλέκο.

Ο κ. Αραχωβίτης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Μαραθώνα κ. Βάρσο, μέλη του Συλλόγου, τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Μαραθώνα κ. Κυπαρίσση και παραγωγούς της περιοχής για τις ζημιές, μετά την επέλαση του χιονιά στην Ανατολική Αττική.

Όπως διαπίστωσε και ο ίδιος στην αυτοψία του, η παραγωγή καταστράφηκε ολοσχερώς, πολλά θερμοκήπια κατέρρευσαν, ενώ το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς είναι τεράστιο.

“Προτείναμε λύσεις για τη στήριξη των παραγωγών που είχαμε εφαρμόσει κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε εδώ και πάλι ν’ αφουγκραστούμε τις ανάγκες, τις διεκδικήσεις, τα αιτήματά τους” υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή