Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση Συλλόγων στο Μουζάκι

Με πρωτοβουλία της Itamos Mouzaki την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 έγινε συνάντηση Συλλόγων σε κεντρικό κατάστημα στο Μουζάκι. Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η γνωριμία των μελών των ΔΣ, με τα μέλη της νέας Αναπτυξιακής Εταιρείας του Μουζακίου, Itamos Mouzaki.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τους Συλλόγους, όπως η εμβάθυνση της συνεργασίας τους, ο προγραμματισμός κοινών δράσεων, η καλύτερη δικτύωση και επικοινωνία μεταξύ τους.

Νωρίτερα η Αναπτυξιακή Καρδίτσας (ΑΝ.ΚΑ.) παρουσίασε τη δράση LEADER και τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες που υπάρχουν.

Παραβρέθηκαν τα μέλη της ΑΜΚΕ Itamos Mouzaki και εκπρόσωποι του Αρχαιολογικού, Λαογραφικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Μουζακίου «ΟΙ ΓΟΜΦΟΙ», του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Δήμου Μουζακίου, του Συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βατσουνιάς, του Πολιτιστικού Συλλόγου Γελάνθης «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», του Αθλητικού Συλλόγου ΑΕ Μουζακίου, του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου, μέλη της Φιλοζωικής Ομάδας Μουζακίου, εκπρόσωπος του Δήμου Μουζακίου.

Ιδιαίτερη και ευχάριστη η παρουσία πολλών νέων της περιοχής μας, που με τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα των απόψεών τους, έδωσαν στην συνάντηση μια ενδιαφέρουσα διάσταση.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή