Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση Θάνου Σκάρλου με το Δ.Σ του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Καρδίτσας

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημάρχου Σοφάδων κ. Θάνου Σκάρλου με  τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΤΕΛ Υπεραστικών Λεωφορείων Ν. Καρδίτσας στο Δημαρχείο.

 Ο κ. Σκάρλος συνομίλησε εκτενώς με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο κ. Χρυσόστομο Πεσλή, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Καπώνη και τα μέλη κ.κ Κωνσταντίνο Καρβούνη, Απ. Κατσιφό και Παν. Πετσογιάννη για θέματα που αφορούν τον συντονισμό ενεργειών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών σε ότι αφορά τις μετακινήσεις με το ΚΤΕΛ. 

Κατά την επίσκεψη, συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα δρομολόγια, τον Σταθμό λεωφορείων στο κέντρο των Σοφάδων, τις παρεμβάσεις σε σημεία του οδικού δικτύου που θα διευκολύνουν την κυκλοφορία των λεωφορείων στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων και άλλες προτάσεις και επισημάνσεις κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων  διαβεβαίωσε το Δ.Σ του ΚΤΕΛ, ότι επιζητεί τη συνεργασία τους  για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, χωρίς φυσικά να παραβλέπει τα νέα δεδομένα που επέφερε η πανδημία.

 Τόσο ο κ. Σκάρλος όσο και οκ. Πεσλής επεσήμαναν ότι θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή και επικοινωνία  για την άμεση επίλυση τυχόν προβλημάτων, τον επανασχεδιασμό στα υφιστάμενα δρομολόγια εφόσον κριθεί απαραίτητο  με γνώμονα πάντα τις  αξιόπιστες και ασφαλείς  μετακινήσεις των πολιτών του με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.  

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή