Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση της Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου ΣΔΕ Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 2 Απριλίου, η πρώτη συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης του 2ου ΣΔΕ Φυλακών Τρικάλων. Σκοπός της δράσης είναι η ανταλλαγή ιδεών και η ανάδειξη των ωφελειών που προσφέρει η ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε χώρο του Καταστήματος, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom, με συμμετοχή της Διευθύντριας και εκπαιδευτικών του σχολείου, καθώς και παρουσία του Διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης, κου Θωμά Χαχάμη.

Κατόπιν συνεννόησης με τα μέλη και την Διευθύντρια του ΣΔΕ, κα Μαρία Μουτσάκη, αποφασίστηκε οι λογοτεχνικές διαδρομές της λέσχης να ξεκινήσουν με την «Μεταμόρφωση» του Franz Kafka. Μέρος των αντιτύπων θα διατεθούν στους μαθητές του σχολείου από τις εκδόσεις Πατάκη.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Καταστήματος Κράτησης και του 2ου ΣΔΕ Φυλακών Τρικάλων για τη συνεργασία, καθώς και τους συμμετέχοντες· χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της δράσης.

Ευχόμαστε το νέο αυτό εγχείρημα να αποτελέσει και για τις δυο πλευρές πολύτιμο εργαλείο μάθησης και κοινωνικής αλληλεπίδρασης.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή