Συνάντηση του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων με τη Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Μέσα στη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας με τα σχολεία κλειστά η κ. Ξυνοπούλου Ελένη επισκέφθηκε τον Δήμο για να ενημερωθεί και ταυτόχρονα να ενημερώσει τον Δήμαρχο για διάφορα θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της.

Ο Δήμαρχος αφού την καλωσόρισε και την ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον που δείχνει για τα σχολεία του Δήμου μας της παρουσίασε μια σειρά από θέματα όπως οι κτηριακές εγκαταστάσεις και οι υλικοτεχνικές υποδομές των σχολείων κ.ά. στα οποία ο Δήμος κάνει ό,τι είναι δυνατό εν μέσω κρίσης για να τα επιλύσει. Συμφωνώντας η κ. Ξυνοπούλου επισήμανε ότι αυτό το διάστημα θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση και σε συνεργασία έτσι ώστε να ξεπεράσουμε το τόσο σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Δείχνοντας την αγωνία και το ενδιαφέρον της, υποσχέθηκε στον Δήμαρχο ότι η βοήθεια της σε οποιοδήποτε θέμα αφορά τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση είναι δεδομένη.

Ο Δήμαρχος αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την κ. Ξυνοπούλου της δώρισε την εικόνα της Παναγίας και το λεύκωμα ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ «Ταξίδι στο Παρελθόν».

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα B’ και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Παπανικολάου Γεώργιος.

 

Από το γραφείο του Δημάρχου©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή