Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων με τον πρώην Νομάρχη και Βουλευτή κ. Βλαχογιάννη Ηλία

Τον Δήμαρχο Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο επισκέφθηκε ο πρώην Νομάρχης και Βουλευτής του Νομού μας κ. Βλαχογιάννης Ηλίας.

Σε μία γόνιμη και πολύ φιλική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Φωλίνα Νικόλαου, ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων πληροφόρησε τον κ. Βλαχογιάννη για τα έργα που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στον Δήμο καθώς και για τις προτάσεις του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» οι οποίες έχουν ενταχθεί, ζητώντας παράλληλα και τη στήριξη και βοήθεια του.

Από τη μεριά του ο κ. Βλαχογιάννης γνωρίζοντας τον Δήμο Μετεώρων λόγω της θητείας του ως Νομάρχης και όχι μόνο, συνεχάρη τον Δήμαρχο για την ολοκλήρωση όλων των προτάσεων που κατατέθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και υποσχέθηκε να βοηθήσει όπου μπορεί έτσι ώστε ο Δήμος μας να ακολουθήσει την τροχιά ανάπτυξης που έχει χαράξει.

Κλείνοντας με κοινή ευχή η υγειονομική, ενεργειακή και οικονομική κρίση που είναι αυτή τη στιγμή όχι μόνο Ευρωπαϊκό αλλά Παγκόσμιο πρόβλημα να σταματήσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα διότι οι αντοχές των παραγωγικών τάξεων της χώρας μας και ειδικότερα του Δήμου μας έχουν εξαντληθεί.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή