Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση του Κώστα Σκρέκα με τους εμπόρους για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας

Η στήριξη των εμπορικών επιχειρήσεων στη Θεσσαλία για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων των θεομηνιών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Καρανίκα.

Στη συνάντηση συμμετείχε, επίσης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας και τα μέλη κκ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Τσεκούρας και Άγης Τριγάζης.

Ο κ. Σκρέκας συζήτησε με τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου θέματα που αφορούν την καλή λειτουργίας της αγοράς και άκουσε τα προβλήματα που προέκυψαν στις τοπικές αγορές της Θεσσαλίας μετά τις θεομηνίες. Ο Τρικαλινός Υπουργός ανέδειξε τον κομβικό ρόλο του εμπορικού κλάδου στην περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη της Θεσσαλίας και υπογράμμισε πως με τη συνεργασία όλων των φορέων της περιοχής θα επιτευχθεί ο στόχος της παραγωγικής της ανασυγκρότησης.

Ο κ. Σκρέκας χαιρέτισε την πρωτοβουλία των κ. Καρανίκα και κ. Μπλουγούρα να πραγματοποιηθεί μελέτη από το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ για τις πραγματικές επιπτώσεις των καταστροφών στο εμπόριο της Θεσσαλίας, με στόχο να συμβάλει στην αναπτυξιακή ανασυγκρότηση των εμπορικών επιχειρήσεων της Θεσσαλίας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή