Συνάντηση Τσιάκου – Αυγενάκη για την πρόοδο των έργων που «τρέχουν» από το Π.Δ.Ε. του Υφυπουργείου Αθλητισμού

Προχωρούν τα έργα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας και του στεγασμένου προπονητηρίου

Υπό διερεύνηση η δυνατότητα κατασκευής πίστας ΒΜΧ και skateboard

Με τον Δήμαρχο Καρδίτσας, Βασίλη Τσιάκο, συναντήθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Αντικείμενο της στενής συνεργασίας τους ήταν η πρόοδος των δύο ενταγμένων έργων στο πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Ανακατασκευή χλοοτάπητα και ελαστικού τάπητα (ταρτάν) Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας και αντιμετώπισης ζημιών λόγω θεομηνίας, προϋπολογισμού 944.537€.
Διαμόρφωση στεγασμένου χώρου προπόνησης αθλητών Δήμου Καρδίτσας, προϋπολογισμού 84.000€.

Ήδη, για τα δύο σημαντικά έργα, ορίστηκαν οι απαραίτητοι εκπρόσωποι των κοινών επιτροπών παρακολούθησής τους, βάσει των Προγραμματικών Συμβάσεων που υπογράφτηκαν στις 28 Ιουνίου 2021 και ξεκινά η υλοποίησή τους.

Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της «διαμόρφωσης στεγασμένου χώρου προπόνησης αθλητών Δήμου Καρδίτσας», με τοποθέτηση προκατασκευασμένου ελαστικού δαπέδου ταρτάν κάτω από τη μεταλλική βόρεια κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, προσδιορίζεται σε οκτώ μήνες.

Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης της «ανακατασκευής χλοοτάπητα και ελαστικού τάπητα (ταρτάν) Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας και αντιμετώπισης ζημιών λόγω θεομηνίας», με τοποθέτηση προκατασκευασμένου ελαστικού δαπέδου ταρτάν κάτω από τη μεταλλική βόρεια κερκίδα του Δημοτικού Σταδίου Καρδίτσας, προσδιορίζεται σε 13 μήνες.
Συζητήθηκε, επίσης, η προοπτική κατασκευής πίστας BMX και skateboard σε χώρο του Δήμου και σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Δήμαρχος Καρδίτσας θα καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση χρηματοδότησης. Επίσης ο Δήμαρχος Καρδίτσας έθεσε στον υπουργό το θέμα της κατεδάφισης της ανατολικής κερκίδας.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή