Συναρπαστικά ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις για το αγωνιστικό τάβλι στη Λάρισα

Το αγωνιστικό Τάβλι Λάρισας έκλεισε με τον καλύτερο και συναρπαστικότερο τρόπο τις διοργανώσεις του για την περίοδο  2022-2023 για πρωτάθλημα και κύπελλο. Η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με επιτυχία με 19 παίκτες να δίνουν το παρόν σ’ αυτή την αγωνιστική.

Νικητές της αγωνιστικής αναδείχτηκαν μετά από σκληρές μάχες οι Δοξαράς Δημήτρης & ο καρδιτσιώτης Μηλιώνης Σεραφείμ στους οποίους απονεμήθηκε και το μετάλλιο της αγωνιστικής.  Οι αγώνες γίνονται στις εγκαταστάσεις του Super Bowl Larissa (Δερβενακίων 12 – κάτω από την γέφυρα Λεωφ. Καραμανλή και Βόλου).

Το πρωτάθλημα φέτος διεξάγεται με μορφή ’round robin’, όπου όλοι θα παίξουν με όλους 3 ματς στην διάρκεια της χρονιάς. Οι συναντήσεις γίνονται κάθε Πέμπτη στις 20:00 και υπάρχει ευέλικτο χρονοδιάγραμμα με δυνατότητα συνάντησης και σε ώρες και ημέρες που βολεύουν για την ολοκλήρωση των παιχνιδιών.

Για κάθε πληροφορία μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τον γραμματέα του συλλόγου κο Παπακωνσταντίνου Γεώργιο στο τηλέφωνο 6978486725©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή