Συνδικάτο Οικοδομων: Νέο συλλαλητήριο το Σάββατο 11 Μάρτη

Εκ μέρους του Συνδικάτου Οικοδομων και Συναφων επαγγελματων Ν.Τρικάλων χαιρετίζουμε τη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης 8 Μάρτη στην πόλη μας. Χαιρετίζουμε τους απεργούς συναδέλφους του κλάδου μας , τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα , τους αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες , τους συνταξιούχους , τους αγρότες , όλους εκείνους που ενωθήκαμε στη μεγαλειώδη απεργιακή συγκέντρωση.

Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες μαθητές, τους φοιτητές που μετέδωσαν την ορμή τους σε αυτή την συγκέντρωση που έδωσε με το ποιο συγκλονιστικό τρόπο συνέχεια σε όλη αυτή την ακατάπαυστη δράση και αντίδραση χιλιάδων απλών ανθρώπων».

Η σημερινή απεργία και η μεγαλειώδης συγκέντρωσή μας είναι μια ακόμα δέσμευση, μια ακόμα υπόσχεση στα θύματα, στις οικογένειές τους από τον λαό και την νεολαία ότι δεν θα αφήσουμε να θαφτούν οι εγκληματικές ευθύνες του κράτους και όλων των κυβερνήσεων, που προωθούν αυτήν την εγκληματική πολιτική, για λογαριασμό της κερδοφορίας των εταιρειών.

Ήταν μια μέρα των ανθρώπων του μόχθου και των παιδιών του, η δική μας ημέρα. Όλων αυτών που καθημερινά αγωνιούν, παλεύουν και διεκδικούν το αυτονόητο: Να ζουν, να δουλεύουν και να ταξιδεύουν με ασφάλεια. Να πάψουν οι ζωές μας να θυσιάζονται στον βωμό των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς που ανταποκρίθηκαν στο απεργιακό κάλεσμα, τους χιλιάδες ανθρώπους μαθητές, φοιτητές, γονείς, εργαζόμενους, γονείς που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων , αναλαμβάνοντας το χρέος και την ευθύνη που μας αναλογεί.

Τώρα έχουμε μόνο μια επιλογή ! Να μην κάνουμε πίσω, να μη σταματήσουμε , μα να συνεχίσουμε με περισσότερη ορμή και μαχητικότητα. Να δυναμώσουμε τη διεκδίκηση.

Έτσι προχωράμε στη διοργάνωση νέου Συλλαλητηρίου
το Σάββατο 11 Μάρτη, στις 7:30 μμ στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου των Τρικάλων.

Καλούμε κάθε εργατικό σωματείο , κάθε μαζικό φορέα λαού και νεολαίας μέσα από τις συλλογικές τους διαδικασίες ,με το μάχιμο πνεύμα και πρακτική που απαιτούν οι συνθήκες , να αποφασίσει τη συμμετοχή του.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …